Tulityökoulutuksen tavoitteena on, että työntekijä ja luvan myöntäjä ymmärtävät tulitöihin liittyvät riskit sekä osaavat toteuttaa turvatoimet ennen työn aloittamista, tulityön aikana ja sen jälkeen. Tulitöiden turvallisuuskoulutuksella korostetaan siis  riskinhallinnan ja turvallisen työprosessin merkitystä.

Kurssin kesto on 8 tuntia. Kortti on voimassa 5 vuotta.

Tulityökorttikurssi uudistuu alkuvuonna 2021. Jos uusit korttia ja korttisi on vielä voimassa, niin voit suorittaa aamupäivän osuuden nettiohjelman mukaan haluamaasi ajankohtaan. Iltapäivän osuus (alkusammutusharjoitus suojaus ja koe) pitää suorittaa lähiopetuksena. Voit myös suorittaa aamupäiväosuuden lähiopetuksena. Ensimmäistä kertaa koulutuksessa olevat, sekä kortin voimassaolon umpeuduttua on koulutus suoritettava kokonaan lähiopetuksena. Uutta on siis se, että vanhoilla kurssilaisilla joilla on vielä kortti voimassa on annettu mahdollisuus käydä aamupäivän osuus ( 3 oppituntia) omaan tahtin oman aikataulunsa mukaan omalla koneellaan ennen lähiopetuskoulutusta. 

Ilmoittaudu kurssille

Seuraavat kurssi:

 

Tällä hetkellä ei avoimia kursseja. Tiedustele omalle ryhmälle sopivaa kurssipäivää.

Tiedustele omaa kurssimuotoa: jari.segerman@s-st.net tai 040 5025 425 (Jari)

Kurssin hinta 110 e + alv, sis. oppikirja ja kyseinen kortti. Ilmoittaudu viereisellä lomakkeella, tai jari.segerman@s-st.net

Kurssipaikka 

Pyydä tarjous omalle ryhmällesi viereisellä lomakkeella

Koronaviruksen myötä seuraamme THL:n ohjeistusta kurssikoon suhteen, voimme järjestää koulutuksen osittain myös etänä.

 

 

 

Täytä lomake niin otamme sinuun yhteyttä:
Huom! Varmistamme ilmoittautumisen sähköpostitse.