Koronaviruksen myötä myös koulutuksissamme on huomioitu ryhmäkoko, turvaetäisyydet, käsihygienia ja mahdollisuus käyttää kasvomaskeja. Pyrimme järjestämään koulutuksia lähiopetuksena, sekä etäkoulutuksina (webinaario) asiakkaan toiveiden mukaan. Jos, sinulle sopivaa koulutusta ei löydy juuri nyt sivuiltamme, soita rohkeasti meille 040 5025 425 (Jari), niin saat viimekäden tiedot tulevista (ei vielä julkaistuista) koulutuksista.

Tulityökorttikurssi 

Tulityökorttikurssi on uudistunut. Jos uusit korttia ja korttisi on vielä voimassa, niin voit suorittaa aamupäivän osuuden nettiohjelman mukaan haluamaasi ajankohtaan. Iltapäivän osuus (alkusammutusharjoitus suojaus ja koe) pitää suorittaa lähiopetuksena. Voit myös suorittaa aamupäiväosuuden lähiopetuksena. Ensimmäistä kertaa koulutuksessa olevat, sekä kortin voimassaolon umpeuduttua on koulutus suoritettava kokonaan lähiopetuksena. Uutta on siis se, että vanhoilla kurssilaisilla joilla on vielä kortti voimassa on annettu mahdollisuus käydä aamupäivän osuus ( 3 oppituntia) omaan tahtin oman aikataulunsa mukaan omalla koneellaan ennen lähiopetuskoulutusta.  Lisätietoja!

Työturvallisuuskorttikurssi (muös Trafin merkintä mahdollinen)

 Työturvallisuuskorttikurssi normaalisti lähiopetuksena (maksimissaan 10 kurssilaista, Koronan vuoksi) tai etäkoulutuksena (webinaari). Etäkoulutukseen tarvitset vain tietokoneen nettiyhteydellä, jossa on kamera ja mikrofoni tai älykännykän. Voit osallistua vaikka mökiltä käsin. Kysy tarkemmin!   Lisätietoja!

Ensiapukoulutus 

Ryhmille sekä SPR:n koulutukset, sekä omat räätälöidyt koulutukset.

Hybridi- ja sähköajoneuvojen sähköturvallisuuskouluts SFS 6002

 

Alkusammutus ja AS1-kurssit

Tilaa nyt omalle ryhmällesi käytännön alkusammutuskoulutus tai AS1 (alkusammutus 1) kurssi. Kurssi soveltuu myös uusien järjestyksenvalvojien koulutusohjelmaan. Lisätietoja

Sosiaali- ja terveydenhuollon turvakorttikurssi 

 Lisätietoja!